Tuesday, July 13, 2010

Nantikan juga COKE AND SUNDAE karya ILYA ABDULLAH di pasaran OGOS ini! :)

HARGA SEMENANJUNG : RM18 Ahli KN : RM14
SABAH/SARAWAK :
RM21 Ahli KN: RM17
PENULIS : ILYA ABDULLAH
ISBN : 978-967-5067-51-8

Boleh ke Coke dan sundae bercampur? Apa rasanya ye? Sedap ke? Boleh telan ke? Itulah yang terjadi apabila Azyan bertemu dengan Syakir.

Mereka berdua tak ubah seperti anjing dan kucing. Pantang bersua, pasti mereka akan berperang mulut. Cuma tak angkat senapang aje.

Azyan mendambakan seorang kekasih yang lebih gagah daripada pujaan hatinya, The Rock. Sementelah dia merupakan juara tae kwan do peringkat sekolah dan daerah. Tambahan pula, dengan didikan ala-ala tentera daripada ayahnya, Mejar Idris, Azyan merupakan seorang gadis yang tough dan maskulin. Tentulah dia mahukan seorang pria yang gagah perkasa, laksana pahlawan zaman dahulukala. Azyan dalam diam-diam menaruh hati terhadap Haziq, sepupu musuhnya, Syakir. Dia pernah melayangkan surat cinta buat Haziq tetapi tersalah ‘landing’ kepada Syakir pula. Dan itulah modal utama yang Syakir gunakan untuk memaksa Azyan menyertai kelab teaternya.

Syakir telah lama jatuh hati pada Azyan. Malangnya dia bukanlah mat jiwang karat. Dia sendiri geli untuk mengucapkan perkataan ‘I love you’ mahupun ‘sayang’ kepada Azyan. Satu sahaja caranya menarik perhatian Azyan: melalui kata-katanya yang pedas lagi berbisa.

Yang Azyan pula, slow nauzubillah! Dah banyak kali Syakir bagi hint, dia langsung tak perasan. Sedangkan semua orang tahu yang Syakir ada hati pada Azyan.

Bila agaknya Azyan yang gemarkan air Coke boleh ngam dengan Syakir yang sukakan aiskrim sundae?

Sebuah kisah cinta kelakar yang rugi jika tidak dimiliki!




10 comments:

Anonymous said...

da order nvl ni!!!xsbr nk tunggu bln 8 ni!!;)

inanie said...

Novel ni dah boleh order ke...

budak *_^ said...

@inanie::da blh order dh..sy pn dh dpt novel ni..:)

niesamohammad said...

salam..mcm mne nk order novel ni...

biey said...

bape lama br dpt erk... sy dh order.. tp x dpt lagi... x sabo nak bc niee..huhuhu...

budak *_^ said...

@niesamohammad::klik disini utk order http://www.kakinovel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=86:contoh-slip-pembayaran&catid=3&Itemid=12

@biey::sy order novel ni awl bln 7..bru jer dpt ari kamis mgu lpas..mse sy order tu novel ni bru jer diceta..biasanya tmpoh pghntrn sminggu jer..pos laju KN gn

IlyaAbdullah said...

betul tu...anda juga boleh bukak laman web KN dah situ klik cara2 ntuk buat order dan pembayaran... :))

tienah said...

salam...novel coke and sundae II ble kluar ek??xsbar nk bli....=)

el-janna said...

xsabar nak beli ari tu dah usha usha da,, kaki novel mmg best^^

OoodlesJue said...

sy dah tak sbr nak memiliki novel ni..cam best je.!! >.<