Tuesday, December 1, 2009

Nantikan Sangkar Cinta Disember ini!!
Dek telah termakan budi dengan Dato’ No’man yang memeliharanya sebagai anak kandung, Reza rela menggantikan dirinya mengahwini Azril apabila kakak tirinya, Zumera bertindak melarikan diri pada hari perkahwinannya. Azril yang beranggapan Reza sebagai ‘pemain simpanan’ telah menetapkan peraturan; bahawa mereka akan berlakon sebagai pasangan suami isteri di hadapan Dato’ No’man hingga tiba waktu yang sesuai untuk berpisah. Reza yang pasrah menerima sahaja ketetapan peraturan itu.
Azwan yang baru pulang ke tanah air usai menamatkan pengajian di luar negara patah hati menerima berita perkahwinan Reza. Dia menjeruk rasa dengan memerap di rumah hingga menimbulkan keresahan di hati ibunya. Mujurlah Reza memberikannya secebis semangat, pemangkin untuknya bangun semula, menjalani hidup ini.
Sekali bah, sekali pantai berubah. Azril mula menyayangi isterinya kerana kelembutan dan kesopanan Reza meladeni kerenahnya.
Badai takdir mula melanda apabila Zumera muncul semula untuk menghancurkan rumah tangga Reza. Zumera yang mendendami Reza sejak ayahnya mengahwini ibu Reza tega menggunakan cara kotor untuk mendapatkan semula Azril. Dia sanggup berbuat apa sahaja asalkan hati Reza hancur kerana dia cemburukan gadis itu akibat ayahnya yang lebih menyayangi Reza berbanding dirinya, anak kandung Dato’ No’man.
Bagaimana kesudahan pancaroba yang harus ditanggung oleh Reza? Bagaimana pula dengan nasib Zumera, wanita cantik berhati busuk itu? Dapatkah dia merebut semula cinta Azril? Berjayakah dia menghancurkan hati Reza? SANGKAR CINTA bakal meleraikan segala persoalan yang ada….


Harga
S/M :RM16
S/S :RM19

5 comments:

ummihurairah said...

salam....harap2 novel ni cepat sampai ke tawau sabah....plis la..hantar cepat ke tempat kami ek...

ct zuraimi said...

rasa macam pernah baca sinopsis yang macam ni..

Dr.azira said...

salam.. cita ni pling latest ker? kalo nak beli ikut hrga ahli berapa... boleh tahu x

honeygal said...

salam saya orang manjung,perak. di manjung tak pernah dapat novel kaki novel. manjung tak ada pembekal kaki novel ke? saya teringin baca novel PAM. Macam mana saya nak beli. Perlukan jawapan .

Anonymous said...

apakah pekerjaan suhana dlm novel sangkar cinta?leh explain?tq