Wednesday, December 24, 2008

Kasih Villa Cinta ( Keluaran Jan 09 )


Hanya kerana satu rombongan pelajar UPM ‘berkampung’ di vila yang dikenali sebagai Teratak Kilau, sumpahan terhadap mereka yang menghampiri vila tersebut benar-benar terjadi. Satu, satu nyawa telah diragut dan ini menguatkan tanggapan penduduk di situ bahawa Teratak Kilau sememangnya berpuaka!

Faliq yang tidak mempercayai bidaah tersebut nekad untuk membongkar misteri Teratak Kilau bersama-sama dengan Halizam, Acap, Kelam, Jati, Fauzan (yang ‘ayu’), Ilya, Getrude, Fitrina dan Ajue.

Penemuan sebuah terowong rahsia di Teratak Kilau membawa mereka ke sebuah kisah cinta dan misteri yang pernah berlaku di vila tersebut suatu waktu dahulu….

9 comments:

Anonymous said...

bila baca sinopsis citer ni, ala-ala citer Mistik jer, rupanye mimpi... ntah ntah citer ni pun sama kot...

KaKi NoVeL said...

tah laaa... cita nih berkisarkan mistik, lawak, seram , sedih , cinta...mcm2 ada... x caya g beli try baca...then komen lik.. kang tercerita kat sini susah lak...huhuuhuhu

Anonymous said...

i dah beli buku ni.. wah.. tak bole stop baca dari satu chapter ke satu chapter tapi kan, kenape citer ni macam tegantung ek?

KaKi NoVeL said...

no komen... nnt akan diberitahu kelak... kene tanya penulis dia lik nih...mcmaner leh xtau!!! huhuhuuhu

Anonymous said...

aah laa mcm terganutng jek cita dia! mcm ada yg x kene je!!! sila jawap!!

KaKi NoVeL said...

sebenarnya ada misteri di sebaliknya... cuma x boleh nak di jelaskan lagi psl kene tanya management dl..hehhehe tunggu penjelasan selanjutnya...

Anonymous said...

knp cite nie mcm t'gantung jew,,xtaw spe pembunuh sebenar,,

Istree Zin said...

Salam..macam mana nak dpt kan buku ni.puas cari kat kedai2 buku..tak ada laa

hafirudin yaacub said...

dah nama pon cerita mistik..mesti tergantung..nk tw sapa pembunuhnya..ialah syamil..