Friday, October 23, 2009

Dapatkan Hot Gimmick November Ini


Natasya Shakilla telah mengganggu kelancaran perjalanan hidup Harizd. Kewibawaannya sebagai Ketua Pengawas tergugat dengan sikap Natasya Shakilla yang sentiasa melanggar undang-undang sekolah. Perbalahan pasti akan tercetus setiap kali mereka terserempak. Mujurlah ada Amierul Mukminien dan Izuan, penyelamat keadaan.
Natasya Shakilla sering meluahkan ketidakpuasan hatinya kepada Amierul Mukminien, pendengar setia yang juga merupakan sahabat karib Harizd. Hubungan rapat mereka berdua telah mengundang perasaan iri hati pelajar-pelajar perempuan di sekolah itu. Maka, timbullah siri pembulian ke atas Natasya Shakilla. Mujurlah Harizd menyelamatkan Natsya Shakilla. Rupa-rupanya Harizd dan Natasya Shakilla pernah ‘berkasih’ semasa mereka masih kanak-kanak dahulu.
Bagaimanakah penerimaan Harizd dan Natasya Shakilla terhadap diri masing-masing sementelah mereka amat membenci di antara satu sama lain?

HARGA
S/M : RM19 AHLI : RM15
S/S : RM22 AHLI : RM18

14 comments:

norsyairah said...

hot gimmick ade sambungan x..?
sy rsa cerita dia agak tergantung..
kisah ayez n asya x abis.. harap ada smbungan.. sbb.. nvl ni best sangat..!!

Anna Nana said...

sy stuju,,
crita ni mcm blum hbis..

ain said...

btol2...best cite ni...best lg kalau disambung...nk tau ending dia..

nurfitria said...

sbnrnye..ctw dy agk coplicated la..mn plk mncul nye asya 2..lps lri dr rmh..tibe2..mncul.

adi-laa said...

'Hot gimmick' is a japenese comic aite ? But this Hot Gimmick in malay version novel is quite fun to read . Chaiyok Shasfa

Rixx Rizz said...

sayer hrp sgt2 hot gimmick nie ader sambung nyer... best sgt... bt tergantung, i nak thu last2 aper yg jadi, antara Ayez or Amier yg jdi kekasih, tmn hdp Asya... Kan dia amnesia...

zieka said...

best kile 0w cite ni!
chaiy0k!chaiy0k!!
c0ngrats,
alth0ugh this is shsfa first n0vel,:)

qie-la said...

cter best..klu bleh ade sambungan die ngan hepi ending...try ur best in next story..!!

Dawy said...

Dawy baru tergerak hati beli novel nih kelmarin . tapi , bila dah baca . satu hari dah habis sebab novel nih best sangat ! congrats kak Shasfa ! hope ada sambungan novel nih sebab banyak persoalan yang kena ada jawapan . tak sabar nak ada sambungan baru . =))

SarahSultan said...

Sy jrg bace novel BM tp novel nie beeessssttt sngt!
Hrp ade smbngn sbb cm tergantung je ar...

p/s: Go anime n manga!! XD

ALYANajlaa said...

harap ad smbungn ! novel ni bes gle ! ada unsur2 islam .. bes larhh . harap ssgt ad smbngan !

nabila :) said...

smbungan , smbungan . . .
nak sngat smbungan novel ni . (:

Momo Mayu said...

jalan cerita dia best sangat.tapi agak serabut ah penulisan dia.ending dia tak best langung.apa jadi kat izuan ngan amier?.siapa yang panggil asya masa kat KLIA?.bytheway,saya harap sangat ada sambbungan dia :).

Louffy Ila Islamy ^^ Triplets Dream said...

Sambungan plaese? :( Best sesangat citer ni!!! Nak happy ending :'( Mata merah baca waktu last2.. wuwuwaaa :'((((( I want 'Hot Gimmick 2' !!!!!! Please!! I AM BEGGINGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!! Taknak arr Asya amnesia :( Nak Asya & Ayes bersama (happily ever after) Please!! Assalamualaikum w.b.t

#KakiNovel #KakShasfa :)))))