Sunday, September 7, 2008

SEINDAH GUBAHAN KASIH

Lima tahun menghilangkan diri, akhirnya Syirah kembali. Namun, kepulangannya kali ini hanya seketika. Kemalangan ngeri yang telah meragut nyawanya itu telah mendorong Syirin, adik kembarnya untuk mencari Erman, abang ipar yang tidak pernah dikenalinya sebelum ini. Dia terpaksa mencari Erman untuk melunaskan hutang yang tertunggak.

Erman pula tidak pernah mencintai isteri yang dikahwininya itu. Dia hanya mengahwini Syirah atas agenda tersembunyi yang hanya di ketahui oleh mereka berdua.

Apabila Syirin berjaya bertemu dengan Erman, Erman berazam untuk memenangi semula hati'isteri'nya itu supaya agendanya mencapai matlamat yang dipersetujui bersama.

Dapatkah Syirin melayari hari-hari yang mendatang sebagai bayangan kembarnya dalam mengubah jambangan kasihnya dengan Erman di Vila Impian? Sanggupkah Syirin menghadapi risiko tersingkapnya identiti dia yang sebenar setelah hutangnya dilunaskan?

Ayuh...dapatkan Seindah Gubahan Kasih untuk mengetahui sama ada perasaan sebenar antara Emran dan Syirin boleh dicampuradukkan dengan rancangan mereka tersendiri.

0 comments: