Tuesday, September 9, 2008

BUNGA SYURGA

Pencarian cinta dan kasih sayang yang didambakan oleh Nurul Hijjaz terhadap Riffki dan datuknya membawanya ke jalan yang berliku dan penuh dengan ranjau.
Riffki yang telah kehilangan cintanya akibat peristiwa pengeboman di Bali telah berubah kepada seorang yang dingin. Cinta di hatinya telah mati bersama Nurlaila.
Kemelut persahabatan di antara Datuk Amiruddin Bakri dan Megat Hazmin Iskandar turut mengheret Riffki dan Nurul Hijjaz ke kancah penderitaan.
Siapakah Riffki yang sebenarnya? Apa kaitannya dengan Nurul Hijjaz? Mengapa mereka dipertemukan?

13 comments:

mustika said...

sy dh beli bunga syurga,,,best.skrg tgh baca kali ke 2..tak puas

Neera said...

br habis baca bunga syurga. best sangat. lepas ni nak cari buku kaulah yg satu.

Anonymous said...

tak tau berapa kali dah i baca tapi i kesian sgt kat watak utama lelaki...masih adakah lelaki yg begitu setia dengan cintanya di muke bumi ini... seperti rifki?

Anonymous said...

masih ade lagi laa...saya laa lelaki seperti itu... terima laa saya seadanya...hehhehehe

Junaida said...

Great storyline, gud job anita..

awan_biru said...

saa penulis bunga syurga? brape harganya?

Penulisan2u said...

Bunga Syurga Mmg best.. kasi 5 bintang...

Miss Lee said...

Bunga Syurga... gabungan mantap di antara kisah cinta dan konflik persahabatan generasi terdahulu yang memberi kesan kepada generasi sekarang. Berbaloi kuarkan RM23.00 utk novel ni. Syabas Anita Aruszi. Teruskan usaha anda.

Mika said...

baca kt blog aa, ada bunga syurga 2..terbitan kaki novel juga ke?

aqilah said...

mmg best BS tapi bila dgr akan ada BS2 lagilah akak bertambah excited dan suspend gak bila baca kata2 " akan tergugatkah bila ada kehadiran org ketiga", adakah ini bermakna Laila masih hidup? ooooh, ni yg tak sabar ni.

aqilah said...

until now, saya akan mengulangi buku BS ni bila berkesempatan. Mmg BEST!

Anonymous said...

BS mmg best, ni tgh tungu BS no 2 plak..lmbt lg nak kuar..

zah said...

Teringin sgt nak baca sampai habis, tapi sayang tak ada dipasaran.494